TRT1 Sabah Aktüel Canlı Yayın Görüntüleri

TRT 1 Televizyonunun 14.01.2011 tarihinde  yayınlanan  Sabah Aktüel Programının yayını Birliğimizden canlı olarak gerçekleşti.  Sabah saat 08.00'de başlayan programa canlı olarak yapılan bağlantıda özellikle "Geleneksel Niğde Halıları Projesi" ve açılması için çalışmaları hızla  devam eden "Niğde Halı Müzesi" hakkında Birlik Müdürü Bilgehan HARMANŞAH açıklama yaptı. Niğde halıları  yanında    Merkez  atölyeden de üretim faaliyetleri canlı olarak tüm Türkiye'ye ulaştı. Derya ATASOY'un yönetmenliğini yaptığı programın sunuculuğunu ise Erden KARAOĞLU yaptı.

Programa Ait Görüntüler

1.Bölüm TIKLAYINIZ.

2.Bölüm TIKLAYINIZ.

3.Bölüm TIKLAYINIZ.

4.Bölüm TIKLAYINIZ.

5.Bölüm TIKLAYINIZ.

 

 

 


Bu yazıyla ilgili 3 yorum yapıldı.


aliye | 24.01.2011, saat 14:13 #1
Tebrikler adımızı bir kez daha bütün yurda TRT 'nin ulaştığı tüm dünyaya duyurduğunuz için emeğinize sağlık
İBRAHİM İRİŞ | 21.01.2011, saat 17:39 #2
Başta ; Birliğimizin değerli Başkanı ve bir zamanlar mesai arkadaşım olan BİLGEHAN HARMANŞAY Beyenfendi ' ye Çalışmalarından ve başarılarından dolayı kutluyorum . HALICLIK BİRLİĞİMİZİN ; 1992/97 YILLARINDA Görev yapan bir USTA ÖĞRETİCİSİ olarak . Yeniden en güzel duygularla o günleri hatırlattınız . Sunumu yapan Usta öğretici arkadaşıma ve diğer çalışan tüm Usta Öğretici ve Kursiyerlere en derin saygılarımı , sevgilerimi ve selamlarımı sunuyorum .Fahri Hemşehriniz olarak . İÇİNDE NİĞDENİN GEÇTİĞİ HER ŞEY BENDE BİR NOSTALJİ VE TUTKUDUR Zaten . Denizliden en güzel duygularla saygıyle selamlıyorum .hatırlayan ya da Unutmamış olan tüm arkadaşlarım ile görüşmek dileğiyle ......... İBRAHİM İRİŞ
Aslı MELEK | 18.01.2011, saat 15:09 #3
Halıcılık Birliği'nin Değerli Yetkilileri, TRT 1'de Sabah Kuşağı programında yayınlanan canlı yayını büyük bir zevkle izledim. Hem Niğde'nin hem de Niğde halıcılığının tanıtımına büyük katkı sağladınız. Güzel bir performans sergilediniz. Başarılı çalışmalarınızı başarılı bir şekilde bizlere sundunuz. Teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.

Bu Yazıyla İlgili Yorumda Bulun:

Adınız-Soyadınız
Mail adresiniz
Güvenlik kodu Kodu yenile
Yorumunuz